Befasuesee, Kaloi valixhen n’aeroport ajo që kapen rrezet x i tm.erruan të gjithe (Video)

Teksa një pasagjer po kalonte valixhen e tij në aeroport në Shtetet e Bashkuara, papritmas punonjësja kupton se diçka nuk ishte në rregull.

Në momentin që ajo vendos rrezet X, sheh se brenda ka diçka që nuk shkon dhe e njohur nga pajisja shtyhet menjëherë për ta hapur valixhen.

Kur sheh se ç’kishte brenda tme​.rrohett dhe menjëherë telefonon sigurimin, ja cka i gjeten shtype re’klamn dhe shikoje,viideon.