Befasuesee, Ju kujtohet ‘Vajza më e bukur në botë’? Ja si duket sot ajo

Ajo ishte në moshën 10-vjeçare kur u bë një nga emrat më të njohur falë bukurisë së saj që mahniti botën duke u shpallur edhe si “Vajza më e bukur në botë”.
Thylane LénaRose, Loubry Blondeau, sot është 16 vjeç dhe ruan të njëjtënbukuri por me një pamje prej vajze të rritur.
Thylanee krahas modelimit i është futur edhe aktrimit.Dhe ja si duket tani,shtypeni re!klamn dhe shfaqen,fotot e saj.