Befasuesee, e ka harruar Seldin, ja kush eshte i dashuri i ri i Mimoza Shkodres (Foto Ekskluzivee)

Ndarja e dy këngëtarëve të njohur, Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliuu ka qenë në qendër të vëmendjes prej disa kohësh. Çifti u nda krejt papritur në një kohë ku të gjithë mendonin se fejesa e tyre po shkonte shume mire.Ndersa tani si duket Mimoza po e vazhdon jeten e saj si me mire, e ka harruar Seldin, dhe po ashtu na ka prezantuar edhe me te dashurin e ri, ja kush eshte ai, k1íkko ne hapsirenn e re,klams dhe shfaqen,fotot e tyre.