Befasuesee, Blenë Një Divan 15 Euro, Ajo Çfarë Gjetën Brenda Iu Ndryshoi Jetën

Reese, Cally dhe Lara shokë dhome u detyruan të blinin një divan të përdorur, pasi nuk kishin buxhet të mjaftueshëm për të blerë një të ri.

K1ikko re’klamn posht dhe shfaqet,viideo.
Por, për fatinn e tyre, divani me tre hapësira që e blenë për vetëm 15 euro, kishte brenda tij 36 mijë dollarë.Ata e bënë zbulimin e “thesarit” pasi vunë re se mobilja nuk ishte dhe aq e rehatshme. Papritmas të rinjtë filluan të.