Befasuesee, Arbana Osmani kapett në rrugët e Tiranës, me pamje komplet ndryshe nga ajo që shohim në tv

Me rroba të zeza sportive, pa taka, flokë të mbledhur dhe pa make-up,Arbana Osmani duket si një vajzë e zakonshme e Tiranes në këto foto të paparazzëve.
Ajo ka preferuar të vishet thjeshtë dhe komode, mbase për një ditë ku po bën një ecje ose mund të ketë ndonjë takim joformal.Por është kaq interesante të shohësh personazhet e televizionit në jetën e përditshme,dhe Arbana ja si dukej ne rruget e Tiranes,duke k1ikuar posht re!klamn,hapet fotoja.