Befasuesee, 2 vite pas sh errit, ja çfarë thotë Robert Berisha sot për Tunën ajo me ka…

Befasuesee; 2 vite pas sh errit, ja çfarë thotë Robert Berisha sot për Tunën ajo ma morri por.Atëhere kur mendojmë që Robert Berisha dhe Tuna nuk e kanë ndërmend të bëjnë deklarata ndaj njëri-tjetrit publikisht, ndodh krejt e kundërta. Jo për ndonjë gjë, por Roberti pyetet shpesh herë lidhur me këtë temë dhe ai nuk heziton të përgjigjet për Tunën.Ja dhe video ku Roberti flet sot per Tunen na befasoi рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota, k1ikojeni posht re!klamn dhe shikoni,pamjet.