Befasuese/ Zbulohet sе kuѕh i pајtoi Ѕhkurte Fejzën dhe Remzie Оѕmanin

Befasuese, Zbulohet sе kuѕh i pајtoi Ѕhkurte Fejzën dhe Remzie Оѕmanin.Ajo është një prej këngëtareve më të dashura për publikun.Është fjala për këngëtaren Remzie Osmani e cila me këngët dhe praqitjet e saj u bë qe nga fillimi një ndër më të preferuarat.

Ajo është shumë e përfolur edhe për jetën e saj private që nuk heziton ta ekspozojë në rrjete sociale.Një kohë u përfol se edhe Remzia e Shkurta nuk kishin raporte të mira mes vete, por dje kjo u sqarua.

Remzia është shfaqur pranë Shkurtës dhe duket se raportet e tyre janë shumë të mira.Në mes dy këngëtareve gjendet këngëtari i njohur.

Labinot Tahiri, që duket të ketë qenë personi qe pajtoi apo takoi sërish Shkurten dhe Remzien,transmeton ditorja.