Befasuese/ Vjen lajmi i keqq, Javën që vjen mbyllet vendi ndaj behuni gati

Ndersa e paralajmeruan se kjo jave eshte vendimtare dhe do te kete masa shtese nese shifrat do te rriten, mesohet se Komiteti teknik i ekspertëve po diskuton mundësinë e aplikimit të masavee të tjera kufizuese për të frenuar përhapjen e vir usit.

Burime pranë tyre bëjnë të ditur se ndër propozimet e hedhura nga ekspertët janë, mbyllja më herët se ora 22:00 e mbrëmjes e të gjitha aktiviteteve.

Ndalimi i festimeve në grup për fundvit si dhe zgjatja e pushimeve dimërore për institucionet arsimore.Disa propozime janë që shkollat të mbyllen fundjavën e ardhshme për të rifilluar, më 11 janar.

Megjithatë, çdo vendim që do të dalë nga komiteti do të bëhet publik në fillim të javës që vjen, transmetton ditorja.