Befasuese/ T’i marrim apo jo vak’sinat ruse? Nuk përmbahet gazetari, Njerëzit tani po…

Gazetari Ben Manaj ka kome ntuar me anë të një shën imi në rrjetinsocial deb-atin që po zhvillohet në “Open”, lidhur me vaks inat kunder ko vi d.

Në pan el disa thonë që nuk duhen marrë përsa kohë nuk i ka pr anuar as Europa. I ëktij men dimi ishte dhe avok ati Ngjela, që për post kom entit që i bëri deklaratës së Ramës, tha edhe që nuk i s heh dot me sy rus ët apo kinezët.

Manaj thotë se nuk është koha për pol itikë gjestr ategjike ndër kohë që njerëzit po vd/ esi n. Pra nuk ka lidhje nëse është mace e zezee apo e bardhë, rën dësi ka të ka pi miun.

Rëndësi sipas tij është të paranda lohet vir-usi, pavarësisht origjiinës së vak/ sinës, eshte shprehu ai,percjell ditorja.