Befasuese/ Nuk është kollaa dhe temperaturaa, Ja simpttoma më e shpeshtë te të infe/ktuarit me Ko.vi.d…(Foto)

Për të gjetur një trajtim mjekësor për pandeminë, njohja e simp/tomave kryesore të koro navirus it ka qenë thelbësore. Në fillim të pandemisë, ekspertët paralajmëruan se simp/tomat janë kollee e thatë e vazhdueshme, temperatturë e lartë dhe më vonë, humbbje të shijes dhe nuhattjes.

Megjithëse mjekët theksonin se simp/tomat janë një kollee e vazhdueshme, kollittje për më shumë se një orë, ose tre here ose gjatë gjithë ditës, të dhëna të reja nga Zyra për Statistikat Kombëtare (ONS) sugjerojnë që një koollë mund të mos jetë simp/toma kryesore e vir usit.

Ndërkohë, më pak të rinj u raportuan me ethe, ndërsa ata mbi 35 vjeç kanë më shumë të ngjarë të vuajnnë nga një temperatturë e lartë. Dhe kur bëhet fjalë për një kollë,të dhënat e ONS tregojnë ndërsa numri i njerëzve që vuajnë këtë simpttomë po rritet pak.

Kjo është simpttoma më pak e zakonshme.Fëmijët që janë në shkollë kanë më pak të ngjarë të vuajnnë nga një kollë,zbulojnë të dhënat. Ndërkohë, numri i të rinjve që pësojnë humbbje të shijes ose nuhatjes është rritur me 45 për qind,ditorja.