Befasuese/ Në këtë moѕhë fеmrat lodhen nga Ѕе./кѕi”. Gjinе.kologiа shqiрtare e thotë trоç…(Foto)

Befasuese/ Në këtë moѕhë fеmrat lodhen nga Ѕе./кѕi”. Gjinе.kologiа shqiрtare e thotë trоç.Mjekja gjin ekologe Mimoza Keta në një intervistë për “Jeta pa fil.tër’.

Ka deklaruar se në moshën e mesme femrat bezdisen nga kërk esat e partnerëve të tyre për raporte se. k su.ale, ndërsa meshkujt futen në androp auzë.

“Tani bëjnë (d)ashuri,” -thotë Keta, duke shtuar se cilësia e se k sua litetit nuk është si më parë. Ajo më tej flet për sëm.undjet që prekin.

Apa.ratin riprodhues dhe masat paraprake që duhen marrë përmes terapisë zevëndësuese, keshtu qe tani duhen te kene shume kujdes per disa aryse u shpreh ajo, shkruan ditorja.