Befasuese/ Korab Shaqiri i drejtohet Adelinës: ‘I thu vetes divë e sdi me këndu live’ dhe…

Korab Shaqiri e ka thumbuar në mënyrë direkte këngëtaren Adelina Ismaili.Adelina Ismaili ishte e ftuar në emisionin ‘E diell’ aty ku edhe këndoi një pjesë të këngës së saj ‘Ku ma ke’ së bashku me Fjoralba Ponari.

Menjëherë pasi intervista u shpërnda kudo, ishte këngëtari Korab Shaqiri ai i cili e ka thumbuar publikisht këngëtaren shqiptare.

”Avv diva i thu vetes e nuk di këngën tënde ta këndosh live, marre. Mjer kush t’dëgjon ty moj vajzë”, ishin fjalët e Korabit në Instastory.

Korab Shaqiri e ka thu mbuar në mënyrë direkte këngëtaren Adelina Ismaili.Menjëherë pasi intervista u shpërnda kudo, ishte këngëtari Korab Shaqiri ai i cili e ka thum./ buar publikisht këngëtaren shqiptare.