Befasuese/ Këngëtarja i kthehet keqq Arian Çanit: Moѕ më provoko, turр te kesh…

Romina Aliaj, këngëtarja e muzikës popullore qytetare ka qenë e ftuar këtë të premte në “Zonë e Lirë”, TV Klan me Arian Çanin.

Aliaj, ishte e ftuar për të promonuar këngën e saj më të re me titull “Emigrantë e Diasporë”, por në fillim të intervistës Çani i kërkon asaj që të këndojnë “Hajderin Pashën”.

E pas performancës gazetari dhe moderatori Çani i thotë se kishte pak nuanca serbisht në këndim, ku i menjëhershëm ishte reagimi i këngëtares.

“Nuk ka shance. Jam raci ste, serb edhe greke nuk këndoj, kurrë. Nuk i dua grekët, mos më pro voko”, u shpreh Romina Aliaj, e teksa Çani insistonte që të këndonte greqisht, i tha këngëtares live në studio “turp të kesh”, të njejtën gjë i ktheu dhe ajo.