Befasuese, Ja kush është femra me të cilën u martua ish-burri i Atifete Jahjagës

Befasuese, Ja kush është femra me të cilën u martua ish-burri i Atifete Jahjagës.Ish presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga bënë shumë bujë edhe tash me paraqitjet dhe aktivitet e saj. Kurse, jeta private shpesh është fokusi kryesorë i medieve, me theks të veçantë lidhja e saj me ish-bashkëshortin, Astrit Kuqi.
Ky i fundit është përfolur shumë për një lidhje të re, pas ndarjes nga Jahjaga.
Dhe ja kush eshte e dashura e re, klikojeni re,klamn dhe hapen,fotot.