Befasuese/ E go. dasin dhe rrëzohet përtokë! Çfarë i ka ndodhur Andit të emisionit “Përputhen”…

Befasuese,E go. dasin dhe rrëzohet përtokë! Çfarë i ka ndodhur Andit të emisionit “Përputhen”?Në daljet e para të Andit të Përputhen u zbulua se ai ka patur një të shkuar mjaft proble matike.

Së fundmi një video në rrjetet sociale po e vërteton këtë.Faqja Perputhem t.tch ka publikuar shikimett teksa këngetari Petro Xhori e quan Andin bus/’htër dhe e go’/det!

Përbri shkruhet se gjithçka ka ndodhur për një vajzë.Tani çdo gje pritet të ndodhë ose thjesht Andi do jetë figurant në ndonjë kl.ip,ditorja.