Befasuese/ Diten e marteses nusja vendos qe te thote jo per te bere shaka, me pas gjithcka kthehet perm.bys…(Foto)

Një nuse në Turqi ka dashur që ti bëjë një shaka bashkëshortit të saj të ardhshëm, dhe ka takuar para personin që do ti martonte duke i treguar për shakan që dëshironte të bënte dhe kishin rënë dakord.

Në momentin që punonjësi i gjendjes civile do të pyeste nusen se a dëshiron që të martohesh ai do të shprehej por që fillimisht të duket sikur do të thotë jo.

Punonjësi i gjendjes civile ja ka treguar të gjithë ngjarjen dhëndrit dhe në momentin që nusja do të përgjigjej ai është çuar nga tavolina dhe është nisur për të dalë jashtë duke thënë se fatke. qësisht kjo martesë nuk mund të bëhet.

Dhëndri më pas ka filluar të bë. rtas se çfarë po ndodh këtu, dhe nusja ka mbetur e detyruar që të tregojë shakanë, “Por, unë i kisha thënë atij”, ka thënë ajo teksa me zii, po mbante lotët.Më pas punonjësi i gjendjes civile është kthyer për në vendin e tij dhe ajo e ka kuptuar që asaj i kishin luajtur lojë.Pasi gjithçka ka përfunduar ajo ka marrë certifikatën e martesës dhe ka filluar që të fluturojë nga gëzimi.