Befasuese/ Burri që jeton me dy gra tregon eksp.eriencën, është e pabesueshme ajo që thotë!

Nisja e një bashkëjetese me një partner është një hap i madh në çdo marrëdhënie. Në të vërtetë është një provë nëse marrëdhënia mund të shkojë në distancë.Muzikanti Cr aig Sha.pes përfundoi duke bashkëjetuar me të dashurën e tij Billie dhe miken e saj më të mirë Sarah në Kent një vit më parë dhe absolutisht ai e do këtë situatë.

Ama ai ka mësuar disa leksione të vyera në lidhje me atë që do të thotë të jestosh me femra, në 12 muajt e fundit.Ai shkroi në Twitter disa “gjetje” në këtë bashkëjetesë të çuditshme dhe rrëfimi i tij është absolutisht për të qeshur.

Ai shkruan: “Vitin e kaluar, unë u zhvendosa në një shtëpi me të dashurën time dhe shoqen e saj më të mirë, të dyja vajza…”.Ai shton:“Flokë gjithandej…Qëndroj mbi to, ulem mbi to, zgjohem me ta bashkangjitur në lëkurë, e në banjë ka peceta mujore femrash…me shumicë”.

“Duhet të lash flokët= dramë, është ftohtë jashtë dhe ju duhet të ndryshoni veshjen = dramë, nuk je në gjendje të gjesh një veshje = absolutisht një dr amë masive”.Ai përfundon statusin e tij duke thënë: “Gjithçka mund të them është se ju nuk e dini besnikërinë e vërtetë deri sa të keni je.tuar me vajza”,ditorja.