Befasuese/ Bora Zemani nxjerr kontratën, pasi Andi tha se e detyruan të dilte me Tean, ”Atij…

Pas a kuza ve të shumta nga Andi dhe Tea ndaj produksionit të Përputhen, vetë moderatorja Bora Zemani me kontratën në dorë ka treguar se çfarë përmban ajo.Ajo shprehet se rregullat e kontratës janë mjaft të thjeshta, duke filluar nga orari.

Bora tha se ka patur mjaft konkurrentë që i kanë th yer këto rregulla dhe produksioni nuk ka çuar asgjë më tej.
Ndërkohë edhe vetë konkurrentët e tjerë kanë dhënë mendimin për këtë gjë: Fatma: po le ta sjell pra këtë kontratën e tm errs hme që thotë.

Kristian: Mua më duket normale. Bora: Jeni ndjerë ju ndonjëherë të detyruar nga produksioni për diçka.Marisi: jo madje kur unë kam kërkuar që para se të firmosja të konsultohesha, mu la liri.Rinian: përkundrazi unë dua t’ju falenderoj Bora: Andi nuk ka kërkuar asnjëherë të dalë nga programi, ftohtësia e tij menduam se erdhi pas aku zave të Fationit. kjo është kontrata që ka rregulla shumë të thjeshta.

Fatma: Unë se kuptoj këtë, ne kemi vite ne televizion. Ska asnjë që të detyron ty të bësh gjithë këto, po thoni më mirë që ju pëlqeen fama dhe kaq. Një çift që shkalloi një Shqipëri të tërë, nëse e donte Beartin le të vazhdonte,ditorja.