Befasuese/ Ajo hoqi dorë menjëherë nga pija e preferuar e shqiptarëve, hu.mb 50 kg…

Kjo grua që shikoni në foto, nga Irlanda e Veriut duket se ka gjetur sek retin e dobësimit duke arritur të hu m bë plot 50 kg.Bion.dja Lor raine O’Loughlin është vetëm 28 vjeç dhe mbipesha e tregonte shumë më të madhe.

E reja konsumonte rreth 15 filxhanë kafe në ditë, gjë e cila nuk e linte të flinte gjumë. Por mun gesën e gjumit, gruaja e kompensonte me ushqim dhe kjo bëri që të shtonte shumë në peshë.

Pasi de pre sio ni nga ko mpl eksi i mbipe shës nuk po e linte të dilte as nga shtëpia, 28-vjeçarja vendosi të hiqte dorë nga ky zakon duke mos pirë më asnjë filxhan kafeje.

Ajo tregon se ka humbur plot 7 masa fustani ndërsa shprehet.Lorraine tani konsumon vetëm 4 filxhanë kafeje në ditë dhe i ka zëvendësuar ëmbëlsuesit art ific ialë me sheqer.