Befason Teuta Krasniqi: Blero e din mirë Tara e kujt është, Ai duhet të..

Befason Teuta Krasniqi: Blero e din mirë Tara e kujt është, Ai duhet të.Më në fund e vërteta e ndarjes doli në shesh, pas shumë shmangieve që për rrethana dhe arsye të ndryshme çifti ngurronte të fliste, Blero dhe Teuta Krasniqi janë zyrtarisht të ndarë.
Si do të rrjedhin gjërat më tutje nuk dihet, ndërkohë që vajza do të jetojë me nënën.
Por ja cfare thote ne intervist Teuta ku befasoi te gjithe, klikojeni meposht re,klamn dhe n’diqni videeon.