Befason Nora Istrefi: “U ndava sepse mu mërzit Roberti, dua eksperienca të reja të provoj…

Nora pas ndarjes ka shkuar në pushime luksoze bashkë me vazjën e saj. Pasi u kthye në Prishtinë ajo ka bere nje goditje ndaj Robertit dhe deklaratave te tij. Ajo ne nje intervist tregoi shume gjera per jeten e saj privatee, po ashtu erdhi nje pyetje per ndarjen e saj me Robertin, dhe kengetarja ja si u pergjigj ku i befasoi te gjithe, per me teper k1ikko meposht katrorin re,klamues dhe shfaqet,viideo.