Befason mjeku shqiptar ja cfare thote pas vak-sinimit, pas disa minutave me ka…(Foto)

Tani Panddemia ka godtitur të gjitha fushat e jetës dhe ka vështtirësuar jetën e njerëzve, në veçanti mjekkëve që janë përballur çdo ditë me paicenttë të infekktuar nga vir-usi ko-ro-na.

Dalja e vak-sinës së re ka ngjallur shpresë të madhe për gjithë botën. Në shumë shtete të botës, veçse kanë filluar vak-sinimin e tyre.

Albert Troci, mjeku shqiptar në Milano të Italisë, i cili ka bërë dozën e parë të vak-sinës kundër ko vi d, tregon për eksperiiencën e tij.

Ai flet edhe për procesin dhe masat që po merren për vak-sinimin e popullsisë në Itali.Ai eshte shprehur qe pas disa minutave meniher ajo duhet ta tregoj efektin e vet,shkruan ditorja.