Befason Mjeku nga Berlini thotë se nuk do të ketë jetë normale këtë vit, Ko-rona! mund të shpërtthej sërish në…

Ai paralajmëron që në rast se pas kulmit të pandemisë do të hapej hapësira për jetë normale, ashtu siç ka qenë më herët, atëherë pandemia do të shpërt-hente përsëri, sepse deri tash është e infe-ktuar më pak se 1 për qind e popullsisë të botës, që do të thotë se nuk ekziston imunitteti kolektiv.

“Do të ketë mundësi që të shkohet në punë ose të ketë tubime në grupe të vogla, por ngjarje të mëdha gjatë këtij viti nuk do të ketë. Edhe këto tubimet e vogla, me siguri që do të jenë me maska ose duke e ruajtur distancën. Deri në fund të këtij viti do të na duhet të jemi shumë të kujdesshëm dhe kjo nuk do të jetë një jetë normale”.

Njerëzit duke e shijuar ngrohtësinë e diellit në Stokholm në kohën e pandemisë globale.Vde/ kjet po shtohen, Suedia vazhdon me eksperimentin e masave,

Sipas tij, në këtë pandemi janë mësuar leksionet dhe bota do të përgatitet më mirë për të pandeminë e ardhshme “e cila me siguri që do të vjen”.