Befason Mërgimtari/ E la ZVICRËN për Vendlindjen por ja çfarë i ndodhi

E kishte lënë jetën e mirë në Zvicër për tu kthyer dhe investuar në Vendlindje, në Kosovën të cilën i kishte dashur dhe e do më së shumti në botë.

Ky është Nijazi Musliu nga fshati Tërn ose Tr im i Ferizajit të Kosovës, pronar i kompanisë së suksesshme Eurometal, e cila merret me përpunimin e llamarinës dhe konstruksioneve metalike mé póshté ndíqní vídeón nga Nijaziu.

I ka bërë një vizitë në shtëpi dhe kompani, ku ai ka rrëfyer për jetën e tij. E kjo si duket Nijaziut i ka dalë mirë kjo edhe është i kënaqur.

E kishte lënë jetën e mirë në Zvicër për tu kthyer dhe investuar në Vendlindje, në Kosovën të cilën i kishte dashur dhe e do më së shumti në botë,ditorja.