Befason ekspertit Italian thote behuni gati për valen e trete, ja ne cilin muaj pritet te…

Në një intervistë virologu nga Lombardia, FabrizioPregliasco, kerkon qe vendin te të përgatitet.“Masa më eksttreme” e izolimitt kombëtar, tregon eksperti, “sigurisht që do të ishte në gjendje të ndalonte infekksionet.Por ne nuk mund ta përballojmë atë”.

Për sa i përket shëndetit “sigurisht që do të ishte një masë më e përshtatshme nga pikëpamja e efektivitetit, por në këtë moment do të ishte e paperballueshme për vendin tonë”.Tani “ideali është të presim për të kuptuar se si do te shkoje situata.

Duhet të presim rezultatet e masave të reja dhe të vlerësojmë shenjatt”, por nëse situata e epiddemisë nuk përmirësohet “do të jetë domosdoshmërisht e nevojshme të arrihet izoliimi i përgjithshëm.Nëse nuk vijnë rezultate në të ardhmen.

kushtet e zvogëlimit të kurbës së infektimit, paralajmëron virologuu masat më të ashpra nuk mund të shtyhen më tej “.Megjithate presim qe situata te qetesohet dhe te shkoj drejt renies se numrit te te infekktuarve.Ruani distancimin sociial perdorni maskeen dhe lani duart,ditorja.