Befason Çiljeta: Ja pse grattë kër kojnë se. kss, nga mbrapa…

Çiljeta ka dalluar gjithmonë për ëmbëlsinë që e karakterizon. Prej saj duket se burojnë vetëm fjalë të ëmbla dashurie, për çdo njeri. Çiljeta Xhilaga që në paraqitjet e para publike u bë e njohur, duke lënë përshtypjen e femrës joshëse.
Ajo ne te kaluaren ka pasur shume te dashur, ndersa tani ne nje emision ajo befason te gjithe ku tregon arsyen pse gratee kerkojne nga mbrapa, shtypeni reeklamnn dhe n’diqni videeon.