Befason Bill Gates jep lajmin që do e gëzon botën: “Në këtë muaj do të kthehemi në normalitet”

Befason Bill Gates jep lajmin që do e gëzon botën: “Në këtë muaj do të kthehemi në normalitet”. Bill Gates ka një vlerësim.

Me va ksina dhe trajtime terapeutike, Gates tha se Shtetet e Bashkuara mund të ishin në rrugën e tyre për t’u kthyer në normalitet deri në pranverën e vitit 2021.

Gjatë një interviste dhënë për të NBC.“Katër ose pesë muajt e ardhshëm në të vërtetë duken mjaft të zymtë, nëse nuk mund të dyfishojmë sjelljen tonë”, i tha ai.

Me va ksina dhe trajtime terapeutike, Gates tha se Shtetet e Bashkuara mund të ishin në rrugën e tyre për t’u kthyer në normalitet deri në pranverën e vitit 2021.