Befason Azra, Në Këtë Gjendje Ka Përfunduar Pas Serialit

Alina Boz është aktorja shumë e pëlqyer turke.Me rolet e saj arriti të ketë sukses të madh si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

K1ikoo re’klamn dhe shfaqet,fotoja.
Në publikun shqiptar u bë i njohur me rolin e ‘Azrës’ në serialin ‘Mos ma lësho dorën’. E pas përfundimit të serialit, Azra duket se ka ndryshuar edhe në pamje. Së fundi, ajo ka publikuar një foto ku duket mjaft e lodhur.