Befason, Albëria: Tregon se çfarë bënte kur e tra.dhëto.nte ish burri i saj para syve të saj!

Albëria tani gëzon statusin e një femre të lirë, e ndare nga bash.këshortti i saj me të cilin ishin bashk përplot 19 vite.
E pas ndarjes me të, Albëria tregon se çfarë bënte kjo derisa ai e tradh.ëtonte.
Këngëtarja thoshte se gjersa ai e tra.dhëto.nte me tjera, kjo mbyllte sytë, e veshët, pastaj thotë se u mbylla fare, më nuk dija ç’të bëja.
Per me teper shtypni meposht katrorin reeklamuess dhe shikojeni,videeon.