Befasia në dasmën kosovare, dhëndri ia heq vellon nuses dhe ik, largohet nga dasma…(Video)

Një video tepër funny është duke qarkulluar nëpër rrjetet sociale.
Në një dasmë në Kosovë, shokët ia kanë bërë një befasi tepër interesante.
Derisa dhëndri po afrohej drejt tavolinës ku po e priste nusja me vello e shami të kuqe në kokë, ndodhi mahia më e madhe që askush nuk e besoi.
Në momentin kur dhëndri vendosi tija heqë nuses shaminë nga koka doli të jetë krejt tjetër kush i veshur si nuse ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko,videeon: