Befaason Shkurta: Ja Çka Thotë Për Shyhrete Behlulin, Tregon arsyen pse nuk flasin

Befaason Shkurta: Ja Çka Thotë Për Shyhrete Behlulin, Tregon arsyen pse nuk flasin. Ne emisionin Kojshia Show ishin bilbili i muzikes popullore, Shkurte Fejza dhe burri i saj, Hajrushi.
Gjatë emisionit, moderatori i bën disa pyetje provookativee për Shyhrete Behlulin ndërsa Shkurta tha disa gjëra për Shyhrete Behlulin, ku dhe tregoi arsyen befasuesee pse nuk flasin me Shkurten, k1ikoni meposht re,klamn dhe n’diqni deklarates,shokkuesee.