Bashkojini bashkë këto 3 përbërës dhe dhi/mbja juaj e kokës do të largohet në një kohë tepër të shkurtër

Bashkojini bashkë këto 3 përbërës dhe dhi/mbja juaj e kokës do të..

Dhim bjet e kokës janë shumë të bezd isshme për disa, kjo shpikje e thjeshtë mund të ofrojë zgjidhjen.

Pa patur nevojë për qetësues që japin efekte an ësore të pakëndshme.Do t’ju duhet: 10 thelpinj hudhër, 2 ½ filxhanë mjaltë, Disa piper kokrra të zinj

Përdorimi:Së pari, pastroni, qëroni dhe prisni ne copa të vogla thelpinjtë e hudhrës. Më pas vendoseni hudhrat në një kavanoz, shtoni mjaltin dhe piperin mbi të.