Bashkohen Roberti E Nora? Habisin Të Gjithë Me Këtë Veprim

Robert Berisha dhe Nora Istrefi po vazhdojnë të jenë tejet të përfolur në publik.

Ata para pak muaj i dhanë fund martesës së tyre disa vjecare nga e cila kanë edhe një vajzë.

Mirëpo, pas ndarjes ata vazhdimisht po publikojnë imazhe me të cilat po ngjallin dyshime se janë bashkuar përsëri.
E së fundi, ata kanë shkuar në Brezovicë dhe nga atje kanë publikuar foto ku shihet se janë në një shoqëri të njëjtë, shtypee posht rek’lamn dhe shikoje,foton.