Bashkimi Europian ndryshon vendimin për kufijtë: Ja çfarë u vendos për Shqipërinë

Bashkimi Europian ndryshon vendimin për kufijtë: Ja çfarë u vendos për Shqipërinë.Në bazë të kritereve dhe kushteve të parashtruara tek rekomandimet.

Këshilli Europian ka përditësuar listën rekomanduese të shteteve të cilëve mund t’iu lejohet hyrja në BE, shkruan ditorja.

Por, për Shqipërinë KE ka vendosur sërish që të mos e përfshijë në vendet që lejohen të lëvizin në zonën Shengen, do te shohim ne ditet ne vazhdim nese ky vendim do te ndryshohet ose jo keto jane detajet e fundit,ditorja.