Bashkëshortja e Medës me miniifund, i ka befasuar të gjithë!

Bashkëshortja e Medës me miniifund i ka befasuar të gjithë.

Lulja është ndër emrat më të shpeshtë në mediat rozë,hape-ree.klamimin, dhe shfaqen-fotot. Ajo që nga dita kur ka kurorëzuar dashurinë me këngëtarin e njohur Medën, edhe pse nuk njihet për profesionalizëm, nuk mungon në faqen rozë.
Me postimet e shumta në rrjete sociale, Lulja komentohet gjithmonë për paraqitjet fizike, duke shkëlqyer gjithmonë.
Së fundmi ka marrë vëmendjen me veshjen që ka zgjedhur ajo duket tejet atraktive.

58