Bashkëshorti ia zbulon 42 mijë euro Vjosa Osmanit, kjo i fshehu në deklarimin e…

Agjencia Kundër Ko rrupsionit ka publikuar deklarimet e pasurisë për zyrtarët publik për vitin 2020.

Në deklarimet e pasurisë, është vërejtur një mos-përputhje e shumës së parave të mbajtura në bankë nga kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.Hape-ree.klamuesin, dhe shfaqet-video, i lajmit. Kjo e fundit, në pasurinë e saj nuk i ka deklaruar mbi 42 mijë euro të mbajtura në bankë, e të cilat figurojnë në regjistrin e pasurisë së bashkëshortit të saj Prindon Sadriut, por në emër të Vjosa Osmanit.

Shtëpi, banesa e parcela toke në vlera të ndryshme monetare ka deklaruar në Agjencionin Kundër Korrupsion kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani. Kryesisht, këto asete janë deklaruar në emër të bashkëshortit të saj, Prindon Sadriu. Pra, të njëjtat nuk janë prona të Osmanit, por të bashkëshortit të saj.