Banka e njohur bën veprimin e pabesueshëm, u fal borxhet klientëve dhe…

Banka e njohur bën veprimin e pabesueshëm, u fal borxhet klientëve dhe…

Nje banke e njohur ne Kanada, ka fshirë borxhin e kartave të kr editit të klientëve të saj. Behet fjale per JPMorgan.“Merreni si një dhuratë”, u ka thene banka.

Vendimi i “JPMorgan Chase” lidhet me mbylljen e aktiviteteve që lidhen me kartat e kr editit në Kanada.Zëdhënësja Maria Martinez shpjegon: Chase ka vendosur të dalë nga tregu kanadez i kartave të kr editit.Banka ka vendosur të fshijë bilancin ekzistues për të kompletuar daljen e saj”.Chase ka pushuar së pranuari kërkesa të reja për karta kr editi në Kanada prej dy vitesh.