‘Azra’ E Ka Marrë Veten Pas Përfundimit Të Serialit, Shikoni Si Po Duket

Alina Boz është një prej aktoreve më të pëlqyera nga kinematografia turke.
Ajo u bë e njour që në daljen e parë dhe tani po arrin popullaritet të madh me rolin e ‘Azrës’ në serialin ‘Mos ma lësho dorën’,Pas përfundimit të serialit duket se ‘Azra’ e ka marrë veten dhe ka pushuar mjaft.Në foton e fundit të publikuar Azra po duket mahnitësee, duke k1ikuar meposht re!klamn shikoni,fotot.