Atdheu rikthehet në Perputhen dhe perballet me Antonelen, Ja cfare ndodhi

Perseri Atdheu është rikthyer në Perputhen puntatën e sotme për të sqaruar sherrin me Antonelën të pak kohëve më parë.Ata u vendosën në karrige përballë njëri-tjetrit për të sqaruar gjërat.Takimi i tyre ishte shumë i qetë.

Tani hë Antonelë, e gjitha për një pu thje, ku jemi tani,” tha Atdheu.“Po pra, sa jemi sharë kundra njëri-tjetrit. Kur kam hyrë ke qenë një nga pëlqimet e mia më të mëdha, është pëlqim që vazhdon edhe sot. Nuk e mohoj.

Megjithatë atëherë kur më pu the tek makina nuk kam thënë që me zor. A të vjen keq që ke ikur nga këtu?” pyeti Antonela.

“Po më vjen keq se s’doja të dilja ashtu.Më kanë ngelur ca gjërapeng, më ngeli p eng që nuk e bëra një takim me ty,” tha Atdheu.