Askush nuk mund ta përfundojë sf idën, 20 mijë dollarë për të qëndruar 10 orë brenda kësaj shtëpie…


McKa mey Manor në Tennessee, është ndërtuar që të jetë shtëpia më e fr ikshme në Shtete e Bashkuara. Vizitorët që duan të hynë në këtë “shtëpi të pushtuar nga shpirtrat e l ig”.

Duhet të tregojnë lejen e mjekut, ta kalojnë disa teste dhe të nënshkruajnë një dokument pranimi prej 40 faqesh / ju ftojme t’u kushtoni vemendje pamjeve ne vijimBrenda objektit është aq fr ikshëm, sa që ende askush nuk ka mundur ta përfundojë sf idën, megjithëse ofrohet shpërblim prej 20 mijë dollarësh, për atë që arrin të qëndrojë brenda për dhjetë orë.

Para se të hyjnë në shtëpi, vizitorët shikojnë disa nga eksperiencat më eks treme, që kanë përjetuar vizitorët e kaluar. Kur të kenë vendosur të hynë, duhet të tregojnë lejen e mjekut se janë të aftë në aspektin fizik dhe mendor, të bëjnë u shtrime fizike për ta demonstruar dhe të tregojnë fjalën që u mundëson të ndalojë gjithçka dhe të dalin.ditorja.