As Qe Ju Shkon Ndermend Kush Eshte Vajza E Vogel Ne Foto, Sot Eshte…

Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu është një nga personazhet më të dashur për publikun shqiptar.

Por ajo është kujdesur gjithnjë që të jetë shumë e rezervuar përsa i përket famlijes seë saj dhe i shfaq ata rrallëherë në postime në rrjete sociale për të mos thënë fare.
Por pavarësisht kësaj ajo e ka treguar gjtihnjë se është shumë familjare dhe se familja vjen e para.
Ja dhe disa foto tjera,shtypenii re!klamn dhe menjeher ju,hapen.