As që do t’ia dijë fare Aristela hyn mes Ledjanës dhe Antonelës për Mevlanin, S’e kam pro’blem do i heq të..

Sot në “Përputhen” u transmetua takimi i Aristelës me Mevlanin, i cili ngjalli shumë debate në studio. Konkurrentët u shprehën se Aristela po futet në ter ritor të gabuar.

Në trekëndëshin e dashurisë mes Mevlanit, Ledjanës dhe Antonelës.E pyetur nëse ka fr ikë nga hyrja e saj në këtëraport, Aristela u shpreh se ka fri kë për Mevlanin por jo për vete.

“Duke qenë se Mevlani është i pavendosur, ka pasiguri te Ledjana, ka pikëpyetje te Antonela, nuk kam fri kë të shkel në këtë territor të gabu ar. Mund të kem fr ikë për Mevlanin, po jo për veten time. Se e ftova në takim nuk u martuam”, u përgjigj ajo.

Aristela shtoi se nuk e ka problem që Mevlani ndodhet mes Ledjanës dhe Antonelës. “Nuk e kam problem fare,jam e gatshme t’i sfidoj”, tha ajo.