Arrihet marrëveshje me grekët, sot deri në orën 22:00 do të lejohen të kalojnë qytetarët në radhë pa u kërkuar tesstin e…

Arrihet marrëveshje me grekët, sot deri në orën 22:00 do të lejohen të kalojnë qytetarët në radhë pa u kërkuar tesstin.

Arrihet një marrëveshje mes palëve, Shqipëri- Greqi, sipas të cilës sot deri në orën 22:00 të mbrëmjes,(Nese doni ta shikoni-video, e lajmit,kl1iko-ree.klamn, dhe hapen-pamjet), do të lejohen të kalojnë qytetarët që janë duke pritur në radhë në pikën kufitare Kakavijë, pa u kërkuar testin e CO VID-19.

Ndërsa nga nesër qytetarët duhet të kenë bërë testin e Co vid në 72 orët e fundit. Testi është i detryueshëm për të gjithë ata që do të kalojnë kufirin.

Kësisoj, për ditën e sotme nuk do të futet në fuqi kuota ditore prej 750 personash, por duke filluar nga nesër nuk do të lejohet të kapërcehet ky numër.