Arre.Stohett Në Mes Të Aeroportit 27-Vjeçari Nga Kosova, befasuesee Se Çfarë Kishte Fu.tur Në Valixhe

Një person nga Kosovaështë arre,estuar aeroportin e Balit, pas një kontrolli që është bërë valixhes së tij. Sipas mediave të huaja polic.ët janë habitur, kur kanë hapur valixhen e tij sepse në të ai kishte futuur,një orangu.tang të vogël.Mësohet se ai e kishte dro,guuar dhe më pas e kishte vendosur në valixhe me qëllim që ta transportonte drejt Rusisë…Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shty,pni ne re,klamn me poshtë.