Arjola kërkon të dalë nga Big Brother arsyeja e Donaldit me..

Një prej deb ateve më të nxehta ishte ai që nisi mes Donaldit dhe Arjolës, e arsyeja ishin punët e shtëpisë, që më pas degradoi me tone tëashpra. Le të kthehemi pak pas në kohë, aty ku e gjitha nisi, Një zarf nga Big Brother që dë noi Dj PM, Einxhel dhe Donaldin, ndërsa këta të fundit duhet të bënin punët e shtëpisë.

Situata deri në fyerje dhe ofendime mes Arjolës dhe Donaldit. Por, edhe gjatë mbrëmjes së sotme, nuk munguan de batet mes dy shes, Arjola thotë se e shqe tëson fakti se Donaldi e ka quajtur lojtare të dobët, ndërsa ky i fundit me tone tëlarta i thotë dyfytyrëshe.

Donaldi punët e shtëpisë janë pretekst, e morëm me qef me atë pastrimin. Donald Pm Einxhel jeni të deen uar, avash se sna ka njeri në dorë jetën mbajmë përgjegjësi këtu brenda. Arjola çohet dhe flet kshu dhe thotë jeni burra a çfarë. As nuk më shikon në sy kur flet.