Arian Cani e paska gruan yll: Ja kush është (Foto)

Moderatori i njohur i emsionit “ Zone e Lire”, Arian Çani i famshëm tek opinion për fyer jet dhe ofend imet të cilat ua bënë në vazhdimësi mysafirëve ky njeri i thirrur si moderator.

Dentistja-pediatre Enida Petro ishte e ftuar tek “Rudina” ku foli per kujdesin qe femijet duhet te kene per dhem bet.

Shume pak veta e dine qe dentistjaa shume e suksesshme ne profesionin e saj eshte edhe bashkeshortja e Arjan Canit.Moderatori i njohur i emsionit “ Zone e Lire”, Arian Çani i famshëm tek opinion për fyer jet dhe ofend imet të cilat ua bënë në vazhdimësi mysafirëve ky njeri i thirrur si moderator.