Ardit Gjebrean e pyesin a të del koha ta bësh me gruan në kre. vat se punon shumë, ai çu dit me përgjigjen: Ju mendoni se

Ardit Gjebrea ishte i ftuari i parë i emisionit “Why not”, ku në një intervistë me Roza Latin, Arditi u tregua shumë i shpe nguar duke iu përgjigjur edhe një pyetjeje për se. ksin.”A të del koha të bësh se ks”, e pyeti Roza Lati Arditin.

Dhe Arditi nuk ngu rroi të përgjigjej.”Do habitesh, por më del. Përtej humorit, unë besoj se me pak organizim kushdo i bën të gjitha”, u shpreh Arditi ndërsa më pas shtoi.

“Është edhe çështje prioriteti, por një ditë del për të bërë edhe punët e qejfit, edhe punët e sportit edhe anga zhimet në punën ditore dhe po të jemi pak sis tematik, mua një nga gjërat që më vjen keq në Tiranë kur udhëtoj lart e poshtë për ins pektimet, është së sa kohë harxhojmë kot, kafe plot, muhabet pa fund.

Ndaj them që nëse nuk bën dot një gjë, sigurisht që nuk bën dot dy. Në këtë se ns po të kemi një përdorim më të mirë të kohës ne mund të jem më të dobishëm”.