Ardit Gjebrea Iihyn në dhomën e gjumit Jonida Maliqit dhe i ulet në Shttrat…

Sot në rubrikën “Tani mund të këndosh” tek E Diela Shqiptare ka qenë këngëtarja e njohur Jonida Maliqi. Një pjesë të intervistës Arditi dhe Jonida e kanë realizuar në shtëpinë e këngëtares, ku moderatori shkon tek dhoma e saj e gjumit dhe e zgjon nga gjumi.

Ardit Gjebrea: Mirmëngjes! Jonida Maliqi: Po ti çfarë do këtu?Elegante që në mengjes, e bukur e mirë, kështu fillon dita? Ëhë (qesh). Arditi ulet në krevatin e Jonidës dhe i thotë: Lejohet kaq apo jo?

Jonida Maliqi: Sigurisht, ç’është kjo surprizë e këndshme? E kemi lënë takimin poshtë tek “Jonida’s Room”, por thashë se cila është Jonida’s room e vërteta. Pse vetëm ti? Pse me kë më prisje?

Ti zakonisht zgjohesh vetëm?Jonida’s Room përkufizon edhe punën time.Ti zakonisht zgjohesh vetëm?Zgjohem me Danin.Kush nuk mungon në krevatin tënd?Danushi edhe lepurushi.Edhe lepurushi, apo lepurushi është Dani?(Qesh) More Ardit si e nis kështu ditën ti?Por biseda kur e niset në dhomën e gjumit si niset? (qesh) Je gjumashe?Jo zgjohem nga ora 6:30-7:00.Kur fle?Në orën 00:30-1:00. Mjaftohem me 3-4 orë gjumë, jam hiperaktive si natyrë.