Ardit Gjebrea del të dielave në ekran, por shikoni gruan e tij/ Do habiteni me kë punon dhe pse nuk e shikojmë

Ardit Gjebrea del të dielave në ekran, por shikoni gruan e tij/ Do habiteni me kë punon dhe pse nuk e shikojmë.

Ata që kanë pasur të paktën një kontakt, e dinë mirë që Anila Beko, apo siç të gjithë e njohim, bashkëshortja e Ardit Gjebreas, të bën menjëherë për vete. Anila është ndër të paktët njerëz që të mbushin me shpresë me besim dhe të bëjnë të mendosh se bota është e bukur. Ndonëse refuzon protagonizmin, bashkëshortja e moderatorit të njohur nuk e shmang dot plotësisht, ndërsa lakohet shpesh në media, por ja cfare punon ajo dhe njihuni me te,hapeni-posht,re1klamn, dhe shikojeni-videon.