Arbana Osmanit i kujtohen kohet e vjetra : Në vitin 2001 me Edi Ramën ka qenë një ndër

Arbana Osmanit i kujtohen kohet e vjetra me Edi Ramen..

Moderatorja Arbana Osmani i ka dhënë mundësinë ndjekësve të saj , mbrëmjen e djeshme të bëjnë pyetjet që dëshirojnë.

Edhe nuk kanë munguar të tillat. Madje kanë qenë nga më të ndryshmet, nga shtat zënia e moderatores, librat dhe filmat e preferuar deri tek marrëdhënia me prindërit.Mirëpo, një pyetje që ka tërhequr më shumë vëmendje nga të tjerat ka qenë lidhur me profesionin e gazetarit.


“Intervista më interesante që ke bërë? Me kë personazh?”, e ka pyetur ndjekësi Osmanin.Ndërkohë nuk ka munguar përgjigja e drejtpërdrejtë e moderatores: “Me Edi Ramën, në Top Albania Radio, në vitin 2001,ditorja.